EN

VIJESTI

30.10.2017.

Početak saradnje sa švedskom kompanijom DST

Poštovani partneri,

Ovim putem Vas obavještavamo da od oktobra mjeseca Altera d.o.o. zastupa švedsku firmu DST Seibu Giken, proizvođača opreme i sistema za regulaciju vlage.

DST je švedska firma osnovana 1985. godine, kao jedan od pionira u oblasti odvlaživanja. Od 1993. godine, DST je postao podružnica proizvođača rotora Seibu Giken Co. Ltd Japan, proizvođača sorpcionih odvlaživača najvišeg kvaliteta. Takav kvalitet je prepoznat od strane širokog spektra korisnika, primjenom u HVAC aplikacijama i procesnoj industriji (prije svega proizvođača farmaceutske opreme i opreme za pripremu procesnog vazduha), čime se DST pozicionirao u  samom vrhu branše.

Proizvodi kompanije DST prodaju se kroz svjetsku mrežu predstavnika, kojoj sada pripada i naša firma kao zastupnik za prodaju i servis u zemljama regiona: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, HRija, Crna Gora i Makedonija.

DST je do danas na tržište plasirao više od 70000 jedinica, dok je Seibu Giken, sa više od 850000 proizvedenih jedinica od 1985. godine, jedan od globalnih lidera.

Uzimajući u obzir naše višegodišnje iskustvo u primjeni sorpcionih sušača za regulaciju vlažnosti vazduha, i generalno u specifičnim HVAC instalacijama, u mogućnosti smo da ponudimo kompletna i kvalitetna rješenja sa DST-ovim odvlaživačima kapaciteta odvlaživanja od 0,5kg/h do 1000kg/h i protoka vazduha od 50m³/h do 50000m³/h, dok su sistemi većeg kapaciteta mogući u specijalnoj izvedbi.

Za sve instalirane DST jedinice, kao i za postojeće sisteme regulacije vlage, nezavisno od proizvođača opreme, obezbjeđujemo servis i podršku.

Za pitanja i dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju, i biće nam zadovoljstvo da Vas po potrebi posjetimo i detaljnije predstavimo našu ponudu.

budite u toku

PREOSTALE VIJESTI