EN

VIJESTI

05.07.2018.

ACHEMA 2018

ACHEMA je vodeći međunarodni sajam iz oblasti procesne industrije u oblasti hemijske tehnologije, biotehnologije i zaštite životne sredine. Sajam je održan u Frankfurtu u periodu od 11. do 15. juna na kojem je prisustvovalo oko 3700 izlagača iz 55 zemalja svijeta. Pored velikog broja učesnika ovogodišnji sajam bilježi i rekordnu posjećenost sa preko 140000 posjetilaca.

Na sajmu su predstavljena posljednja tehnološka dostignuća u hemijskoj, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji. Ove godine kao najaktuelnije oblasti, sa najvećim brojem izlagača, pokazale su se farmaceutska, ambalažna i skladišna industrija, a najveća pažnja posvećena je instrumentalizaciji tehnoloških procesa sa akcentom na potpunu automatizaciji procesnih sistema.

Naša firma je već dugi niz godina redovan učesnik ACHEMA druženja tako da se kao i do sada iz Frankfurta vraćamo sa pozitivnim utiscima, novim poslovnim idejama i ostvarenim kontaktima. Od naših principala ove godine na sajmu su učestvovali: Airprotech, Bosch Packaging, Comas, Convel, Fette Compacting, Laetus, LB Bohle.

Sljedeći ACHEMA forum zakazan je za juni 2021. godine.

budite u toku

PREOSTALE VIJESTI