EN

VIJESTI

10.10.2017.

Učešće na 14. EcoFair sajmu

Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa – EcoFair, najveći je i najreprezentativniji skup ove vrste u regionu. Ima privredno-edukativni karakter, a posvećen je sistemima i mehanizmima zaštite životne sredine. Centralne teme su „zelena ekonomija“, industrija reciklaže i upravljanje otpadom.

Oba programa – i izlagački i stručni prateći, obuhvataju sve segmente zaštite životne sredine: zemljište, vazduh, vodu, prirodnе resursе, reciklažu, berze ekoloških usluga, lokalnu samoupravu, komunalnu opremu, nevladin sektor koji se bavi zaštitom životne sredine.

Ove godine smo prvi put učestovali na sajmu, skupa sa kompanijom Airprotech sa kojom uspješno sarađujemo kao zastupnici za region Zapadnog Balkana. Prezentovali smo sisteme za prečišćavanje otpadnog vazduha u procesu proizvodnje – sagorjevanje volatila spaljivanjem u RTO jedinicama, uklanjanje neugodnih mirisa i sl.

Ostvaren je značajan broj kontakata, te smo skupa sa principalom zadovoljni našim prvim učešćem na ovom sajmu.

Za više informacija o prezentovanim sistemima kliknite ovdje (staviti link ka stranici sa podacima o prečišćavanju otpadnog vazduha).

budite u toku

PREOSTALE VIJESTI