EN

VIJESTI

23.08.2018.

Novosti u ponudi

Obavještavamo Vas da je Altera d.o.o. proširila ponudu HVAC komponenti proizvodima njemačkih firmi Ziehl-Abegg i HygroMatik, te švajcarskog Belima uz već postojeći portfolio sušača vazduha švedske kompanie DST.

Ziehl-Abegg je jedna od vodećih svjetskih kompanija u oblasti ventilacije, upravljanja i pogonske tehnologije. Još od pedesetih godina, Ziehl-Abegg je uspostavio osnovu za savremene ventilatore, koja se i danas primjenjuje pri procesu proizvodnje te se i dalje smatra jednom od najsavremenijih. Pored široke ponude ventilatora, ova kompanija se bavi proizvodnjom EC motora velike snage, koji se, između ostalog, koriste za pokretanje liftova i vodenih prevoznih sredstava. Sa oko 4000 zaposlenih, ZIEHL-ABEGG je prisutan u preko 100 zemalja svijeta sa preko 30000 različitih proizvoda.

HygroMatik je firma osnovana 1970. godine pod nazivom Lufttechnischer Apparatebau, da bi 1977. godine promijenila naziv u današnji HygroMatik. U oblasti ovlaživanja vazduha zauzimaju jedno od vodećih mjesta. Potreba za kontrolisanom vlagom je izuzetno rasprostranjena: od proizvodnih industijskih pogona, preko kancelarijskih prostora i mjesta boravka do velnes i spa centara. Uz već dogovoreno zastupništvo sa Švedskim DST-om, saradnja sa Hygromatikom nam omogućava da na pouzdan i jednostavan način vršimo potpunu kontrolu vlage u vašem prostoru.

Belimo je globalni lider u razvoju, proizvodnji i prodaji aktuatora za automatsku regulaciju ventilacionih sistema. Pored aktuatora, ova kompanija se bavi proizvodnjom regulacionih ventila i raznih senzora sa ciljem potpune regulacije i automatizacije procesa transporta fluida. U ponudi su, između ostalog aktuatori sa open/close, modularnom ili trotačkastom regulacijom za AC/DC 24 V i AC 110 V/230 V nominalne napone. Svaki proizvod prije isporuke prolazi pojedinačnu kontrolu kvaliteta, čiju pouzdanost potvrđuje i garancija od 5 godina na kompletan Belimo asortiman.

Uzimajući u obzir naše višegodišnje iskustvo u projektovanju i radu sa specifičnim HVAC instalacijama, u mogućnosti smo da pored same distribucije ponudimo kompletna i kvalitetna rješenja od projektovanja do izgradnje Sistema po pricipu “ključ u ruke” sa provjerenim komponentama.

Za pitanja i dodatne informacije, biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na Vaša pitanja i proslijedimo dodatne informacije o našim proizvodima.

budite u toku

PREOSTALE VIJESTI